2012-02-18

god morgon

Har precis käkat en semelbulle och druckit ett glas oboy till frukost, lagom nyttigt sådär :) Sitter just nu och kollar på The voice, är fan besviken på det programmet. Tänkte att efter floppen med True talent så borde detta inte vara lika B men detta är ju nästan värre...det enda bra med programmet är ju såklart Ola Salo ^^ love him! sjukt het alltså.

Igår var jag och Klara hos Josse och drack mojito plus lite groggar och spelade "tillbaka till plugget" rätt kul spel faktiskt om frågorna inte vart så jäkla svåra! Sedan kom finaste Hanna förbi och gjorde oss sällskap innan vi åkte hem vid ungefär halv 1 :) lagom med tanke på att idag ska vi till Janette och se mellon :D ikväll blir det att testa göra appeltini som vi aldrig försökt oss på tidigare men vi ska nog lyckas göra den drickbar iaf ;)
Idag kanske Ebba får följa med också men får se lite vad Julle säger och vad hon ska göra ikväll. Ebba tycker det är jättekul att följa med och leka med Janettes hund Akina plus katterna men hon kan inte riktigt koppla av när vi är där och vi kommer nog vara där i åtminstone sex timmar. Dessutom vet man ju inte hur sent det blir och känns inget bra att tvinga ut ebba i kollektivtrafiken och kylan mitt i natten.. så vi får se :)


Här är ett av mina favoritklipp från greys, om någon inte fattar så är det hon som sjunger som ligger i koma. Och om ni inte orkar se hela så spola till typ 2.30, hon sjunger så sjukt bra!! <3




Inga kommentarer: