2010-06-27

bästa midsommaren

jag har haft som jag minns! Har haft det hur bra som helst. I torsdagskväll kom gänget från norrköping och vi hade en supertrevlig grillkväll. På fredagen åkte hela gänget till Mölle och Ebba fick gå på ostadiga bryggor vilket jag tyckte var läskigare än hon som inte hade tid att vara rädd eftersom hon skällde på mina idioter till släkt som låg i det iskalla vattnet ;)

Jag gick hem och duschade osv medan Ebbish låg kvar och solade och när hela gänget var hemma igen skjutsade pappa mig och vovven ut till Kalle. Skönt för oss båda då det var lugn och ro där.. Jag och kalle satt å umgicks i det härliga vädret och jag lyckades klämma ner lite rostbiff med potatissallad, efter någon timme drygt dök Oskar och Marika upp :) Vid 4 blev jag hämtade igen och åkte hem för att äta gott och umgås med the family. Hadee sjukt trevligt och det var jättegod mat! Efter en omgång kubb, Glada gänget(Jag, Julle, Åsa, Felicia) mot surpupporna(mamma, axel, å resten minns jag inte :p) (Glada gänget vann förstås :D) så tog jag bussen ut till Kalle igen och fortsatte kvällen där med trevliga människor, öl och femkamp (som rann ut i sanden efter första grenen) hahaha, men skitrolig kväll! Dock var det halvkul att gå hem vid 2 trött som fan :p

Lördagen var jag och Ebba hemma och tog det lugnt, sen På kvällen var det grillning igen :) gott gott. Nu är hela gänget ute i farsta näs men jag stannade hemma. Jag och Ebba har tränat lite trix, såsom sitt, ligg, stanna, snurra runt, hoppa :D hihi. Gick rättså bra faktiskt. Ikväll ska jag, Eva, Josse och kanske några andra käka middag! Blir kanske grillning som omväxling ;) men det är ju så gott och väldans trevligt tkr jag!

Inga kommentarer: