2008-06-06

torsdag

Var på min brors avslutning för han gick ut nian igår. lala, åt tårta hemma xD Sen låg jag på bryggan med Carro och solade (ja blev röd på armarna igen, haha) måste lära mig att smörja in mig! Ska till yngern idag eller vad det heter, då ska jag smörja med 30 på armarna å däruppe, men ska pressa ändå för ja har typ inget pigment på ´magen verkar de som :s så ja ja.

På kvällen skulle ja på fest men jag skulle upp tidigt idag så de gick inte som planerat.. Så jag var ute å sprang istället xD sprang från trapporna hos mig, till spåret och runt ett varv utan att börja gå!! asså tänk på alla branta uppförsbackar i de där spåret liksom ;) men sen gick jag hem..

på kvällen kolla ja på vänner och åt vindruvor.. sen la ja mig. å idag gick jag upp kl 7 för att släppa ut hästarna! mkt jobbigt. sen ska jag tillbaks vid halv 5 igen, å imorn åker vi vid halv 10 å börja fixa han för att åka iväg :( Sen blir de inte hästar på ett bra tag, snacka om abrupt slut, inte direkt trappa ner :p men men, nu ska ja fixa mig lite.. pusshejs

Inga kommentarer: