2008-04-20

getting high on information

söndag and no anxiety ! antagligen för att jag är nästan ledig imorgon, har bara utvecklingssamtal (halv 10! ><) men har vart en bra dag faktiskt. På morgonen drog jag in till stälje och köpte ett par skor, mkt fina, ska ha dom på emmas studentskiva på onsdag :) Köpte också ett par lite tjockare leggings, hittade ett par heltjocka men dom var äkta ofina :S typ värsta "mudden" där nere vid foten. Så det blev full cover leggings ifrån lindex istället ;) värsta bra också att papi betalade både skorna å dom. så har inte slösat pengar idag heller!

Efter det besöket åkte vi hem och åt spagetti och köttfärssås på altanen, supervarmt och skönt <3 sedan cyklade jag med sofia till stallet :D Vi skulle skritta ut innan vi red dressyr men det blev en snabb galopp genom sommarhagen, var utan sadel också det var skiitmysigt :D :D <3 asså blev helt glad! trodde först ja skulle flyga av eftersom han alltid bockar men ja satt kvar faktiskt, stolt (a) ... men aah, så härligt, galoppera barbacka över en stor gräsäng och det e helt soligt å allting <333 imorn ska vi rida ut om det e fint då med, ska testa barbacka å se om ja sitter kvar xD han brukar ju bocka rätt mkt ute i skogen, haha.

sen åkte jag hem (bil, pallade inte cykla hem) red dressyr på banan också!) och nu har vi firat åsa lite som fyller år ida! ätit god middag, tårta om en stund ;D och om en timme kommer andra avenyn, första gången på väääldigt länge man haft en bra söndag! pusspuss

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad mysigt det låter att rida barbacka i solen. Typiskt att Prima skulle göra sig illa nu när det äntligen är lite fint väder >.< haha. Puss!