2008-04-22

sunshine

hejsan!
Just nu sitter jag ute på altanen i bikini ;) har pluggat, gjort komplettering till barn & fritid, inte riktigt hela men fattade fan inte allt :/ blev dock 3 handskrivna sidor ^^ sen har jag ätit scones (bakade imorse, vakna kl 6!) och bara chillat, man måste ju börja jobba lite på brännan men ska nog gå in snart.

I skolan hade vi "lekdag" på uls.. asså de ba grupparbete så varje grupp skulle leda en lek :D jag å zerina hade tjuv å polis, hihi ^^ å sen skulle man utveckla leken lite så vi tog att för att komma ut ur fängelset så ska vakten ställa en fråga typ; vad är primär socialisation, om man kan svaret blir man fri ;D så det var roligt. gick bra på matten på morronen också, har precis börjat med vinklar å grader vilket ja tycker e kul för jag e lite störd. hade håltimme mitt på dagen men de va rätt chill, käkade lunch med yasmina.

har verkligen lust att rida ut idag men martina har baldur. skönt för henne dock ;) imorn ska ja rida med linda igen, ska låna xerxes denna gång då primus är halt :/ stackare (asså typ du klara) haha xD

men men , ja ska nog ta in datorn känns som den kommer ta skada av solen fast ja vet inte. men dumt å chansa, har för mig att ja hört de nånstans, pusshej leverpastej xD

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är så härligt med solen! Fast jag har inte haft tid att sola alls.. Prima är iofs typ bra nu, men han är sprängpigg så det är nog bra att ni ska ha xerxes istället x) Puss!