2008-04-16

I did give up a career in basketball to became a palentologist!

Shoo
Idag var jag som sagt på bio. Dock råkade jag komma till stan 2 timmar för tidigt av olika anledningar. Men dessa spenderades väl på hm och diverse andra affärer. En ny tröja införskaffades, en som jag velat ha väldigt länge som var nedsatt från 249 till 98 :D happy times.
Sen blev klockan 12 tillslut iallafall och teatern började. Var inte riktigt lika bra som jag hade väntat mig men helt okej :) lite överdrivet lång bara, 3 timmar! med 20 minuters paus i mitten dock. Det var djungelboken fast ganska omgjord ändå, lite moderniserad ;)

Efter teatern åt jag på kungshallen med Zerina Cissi och Linda :D mycket trevligt. Ännu en kebabtallrik på samvetet ;) sen bar det av hemåt, på tåget satt jag och Zerina (linda åkte hem till sig ofc och cissi var kvar i stan) så satt vi¨på olika säten och lyssna på musik, sa inte ett ord elelr kolla på varandra på hela vägen hem xD haha vi e för störda. Men skönt att kunna göra så också om man är trött. med andra kan man typ känna sig tvingad att socialisera bara för att. Men vi två är som vi är ;D

Kom hem vid halv 6, åkte då till stallet å red barbacka, mys <3 Sen hade tydligen Aud ringt och jag fick värsta scenariet i huvvet att hon skulle komma och ta honom ifrån mig typ imorn :P Men hon ville bara veta hur mitt efternamn stavades, haha, lättnad!

Nu ska jag kolla på TV or something, förebereda mig mentalt inför nationella i engelska imorn! :O puss & kram

Inga kommentarer: