2010-05-16

Längtan

Gissa om jag längtar ihjäl mig! aaaw :') Nu ska jag försöka skriva något lite längre inlägg, var ett tag sen jag skrev mer än ett par rader ;p

Ja... min helg. I fredags var jag hos Josse och hade det suuupertrevligt faktiskt. Vid 2-tiden fick vi skjuts hem av Lollos pappa vilket var gudomligt skönt att slippa gå utan jacka i regnet. Sov som en sten utan ångest eller någonting, jätteskönt. På lördagen var det helt underbart väder, 22 grader och solsken! Självklart blev det picnic i skönvik och det var sjukt varmt, fick svettmärken på linnet från mina valkar :D Verkligen skithärligt. Idag är det inte alls lika fint men fick iaf en dag med fint väder. På kvällen fick vi besök av Ekarna plus en till och Åsa såklart, det blev grillning och massa konstiga saker som jag inte gillade så mkt så åt mest kött och färsk potatissallad! :)

Vid 8-9 kom Klara och det var skönt för då fick jag en anledning att slänga mig på soffan istället för att socialisera :p var helt galet trött alltså. Vi kollade på Vänner och Mysteriet på greveholm och vid 1-tiden kröp jag ner och sov non stop i 12 timmar! Med nästan ingen sömnmedicin alls :)

Idag är väl bara planen att ta det lugnt och njuta av mitt liv som icke-rökare! Pusspåer!


Min sötnos, 23 dagar kvar! <3

Inga kommentarer: